Dolby theater

Location: San Francisco
Architect: WRNS Studio
Facade Design: Innovation Glass

VS1 was used for a highly transparent lobby facade at this hub for sound and light innovation. This facade features a standard VS1 detail: an all-glass corner turning the wall into the ceiling.

"Art, technology, and precision drive the Dolby brand through the mediums of light and sound, and these principles informed the design for Dolby's new flagship screening room, located on San Francisco's bustling Market Street. The result is a fully immersive experience--from theater seat to workplace campus to neighborhood and city--that reveals Dolby's unique contribution to storytelling."

Read more about this project on the WRNS Studio project page.

 
project_large_photo.jpg
project_large_photo(7).jpg
project_large_photo(5).jpg
project_large_photo(9).jpg